JellyPages.com

Wednesday, January 30, 2013

entry bosan

Assalamualaikum :)
Hai. weeee...ade ag 3 jam 30 mnit ag nak exam. tpi still ta dapat tido. so, aku decide nak bace slide2 yang masok. nasib baik lecturer computer modelling murah hatinya sebab bagi tips yang nak masok exam. so dalam 8 slide yang dye bagi...aku kene bace 5 slide jelah. eeehhh!! slide pulak dah. pdf file sudah. tpi senanye mmg slide pon cume dye convert ke pdf file. so, okaylah jugak tuh aku panggil slide. hehehehe...insyaallah aku boleh jawab nanti. semalam pon ade exam gak. multimedia authoring. itu agak susahlah sebab kene ingat coding2 sume. dah lah soalan pertama dye trus tanye coding/actionscript. GG. nasib baik aku terbace pulak soalan tuh dekat slide. so, jawab tutup mate pon boleh. ngeh ngeh ngeh. belagak habis >_<

so hari ni exam computer modelling. dah lah artwork dye susah, apetah ag exam dye. mampus. baru hari ni nak bace segala notes yang dye bagi. =_=". ok lah, saje je nih, nak hilangkan mengantuk dan hilangkan bosan. k , nk study. bye

2 comments: